Home » Partneri » ZyXEL

:: DIGIT MONTENEGO JE ZYXEL DISTRIBUTER ZA CRNU GORU

ZyXEL korporacija predstavlja jednog od vodećih svjetskih proizvođača mrežne opreme i opreme za pristup Internetu. Njihova misija je da kreiraju rješenja za pristup Internetu koja će ubrzati razmjenu informacija i poboljšati efikasnost ljudi i organizacija. Sa oko 1800 zaposlenih u Evropi, Americi i Aziji, ZyXEL zaista uspješno ispunjava sovju misiju. Njegovi proizvodi su stalno prisutni na vrhu liste nezavisnih analitičara i časopisa koji mu daju najveće ocjene na testovima. Sa posebno je atraktivnim cijenama, ZyXEL proizvodi svojim provjerenim kvalitetom i referencama danas predstavljaju najbolji izbor za mala i srednja preduzeća. Na našim prostorima ZyXEL je prisutan već 15 godina, potvrđujući sintagmu da kvalitet i brend uvijek imaju garantovano mjesto na tržištu.

zyXELVodeći svjetski telekom operateri, kao što su: Njemački T-COM, Španska Telefonica, Japanski NTT, Kineski Chungwa Telecom, itd, koriste ZyXEL modeme i rutere za DSL pristup Internetu svojih korisnika. Telekom Crne Gore takođe koristi ZyXEL SDSL rutere za pristup Internetu iznajmljenim linijama.

Paleta ZyXEL proizvoda je veoma široka i zadovoljava gotovo sve potrebe preduzeća za umrežavanjem.

ZyXEL proizvodi podijeljeni su u sledeće kategorije:

– IP DSLAM-ovi

– VDSL Switch-evi

– DSL CPE (G.SHDSL, ADSL, VDSL)

– Ethernet Switch-evi

– Internet Security Appliance

– Network Management

– VoIP proizvodi

– Wireless proizvodi

– Broadband ruteri

– ISDN ruteri

– Analogni modemi

– CPE za kablovske mreže

– Poweline adapteri

U ovako širokoj paleti proizvioda, gotovo da ne postoji korisnik koji ne može naći nešto za sebe, a posebno atraktivna je veoma niska cijena proizvoda u poređenju sa konkurencijom.

U oblasti Security sistema, ZyXEL nudi tzv UTM (Unified Threat Management) koncept, gdje u jednom uređaju objedinjuje osam funkcionalnosti:

1. Anti-Virus (Kaspersky Lab)

2. IDP (Intruder Detection and Prevention)

3. Anti-Spam

4. Firewall

5. VPN Gateway

6. Load Balancing

7. Bandwith Management

8. Content Filtering

ZyXEL Security uređaji redovno dobijaju prestižna priznanja na nezavisnim testovima.

Ugovor između Digita i ZyXEL-a podrazumijeva stalnu raspoloživost najtraženijih proizvoda na lageru, kao i rezervne djelove za servis i održavanje.