Home » Proizvodi » Kaspersky » Poslovni korisnici » Kaspersky Targeted Security Solutions » Kaspersky Security for Mail Server

Mail-Server-Security

Rješenje za Exchange, Linux i Domino

Značaj email komunikacije poslovanje nije potrebno posebno isticati, jer se to danas podrazumijeva. Email je postao glavni komunikacioni kanal u savremenom poslovanju, ali takođe i glavni kanal za distrubuciju malicioznog koda u korporativne informacione sisteme. Napadi virusa mogu uzrokovati značajne materijalne i nematerijalne štete poslovanju ugrožavanjem integriteta i povjerljivosti informacija. Tu je i vrijeme koje zaposleni svakodnevno gube u brisanju nepoželjnih poruka, kao i dodatni saobraćaj koji virusi generišu u mreži.

Kaspersky Security for Mail Server je kvalitetno rješenje, jednostavno za instalaciju i korišćenje koje efektivno štiti saobraćaj koji prolazi kroz emal servere od najnovijih prijetnji i spama.Rješenje uključuje aplikacije koje obezbjeđuju sve popularne email sisteme, kao što su: Microsoft Exchange, Lotus Domino,, Sendmail, qmail, Postfix, Exim i CommuniGate Pro. Kaspersky Security for Mail Server se može koristiti za uspostavljanje posebnog mail gejtveja i može da radi i sa najkompleksnijim heterogenim mrežnim infrastrukturama.

Preuzmite opis proizvoda u PDF formatu

Karakteristike

Zaštita Mail servera
Kaspersky Security for Mail Server štiti mail-ove u najnovijim verzijama vodećih mail i kolaboracionih platformi, kao što su: Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino i Linux mail serveri.

Višeslojno filtriranje Spam poruka
Inteligentno filtriranje spam poruka zasnovano na cloud-u, za Microsoft Exchange i Linux mail servere, radi u realnom vremenu kako bi smanjio saobraćaj koji generišu nepoželjne poruke.

Optimizovano korišćenje sistemskih resursa
Sa novim antivirus engine-om, balansiranjem opterećenja serverskih resursa, optimizovanom tehnologijom antivirus skeniranja i sposobnošću da isključi specificirane objekte iz procesa skeniranja, Kaspersky Security for Mail Server omogućava održavanje performansi servera i minimizira potrebu za resursima u procesu antivirusnog skeniranja objekata.

Jednostavan menadžment
User-friendly menadžment alati, informacije o statusu zaštite, fleksbilno podešavanje skeniranja i izvještajni sistem, omogućavaju vam jednostavnu i efikasnu kontrolu bezbjednosti.

Ažurna zaštita
Česta ažuriranja baze omogućavaju proaktivnu zaštitu od najnovijih prijetnji i spama.

Efikasna zaštita
Kaspersky Security for Mail Server je pouzdan sistem odličnih performansi koji vam omogućava da minimizirate uticaj prijetnji na ključne poslovne procese.

Podrška za Virtualizaciju
Kaspersky Security for Mail Server je sertifikovan za VMware.

Globalna i lokalna podrška
Kaspersky Lab obezbjeđuje 24/7/365 podršku visokog kvaliteta u cijelom svijetu, kao i širok opseg programa podrške za korporativna okruženja.

Aplikacije sadžane u paketu

Unutar ovog paketa sadržane su sledeće aplikacije:

Provjerite sistemske zahtjeve klikom na linkove iznad.

Kaspersky Security for Mail Server se može kupiti kao zaseban proizvod odnosno kao Targeted rješenje, ili kao sastavni dio paketa Kaspersky TOTAL Security for Busines.

Na vrh ↑