Home » Proizvodi » Baze podataka » Oracle Database 12c

Oracle je lider na polju mission-critical baza podataka. Oraclova lista proizvoda je ogromna i obuhvata i softverske i hardverske proizvode, ali je svakako nama najbliža i najpoznatija platforma za upravljanje bazama podataka Oracle 12c.

Oracle je poznat po svojim in-memory rješenjima koja drastično ubrzavaju performanse sistema i mogu da odgovore na ogroman globalni rast upita za video sadržajima, nestruktuiranim podacima i pretrage i komunikaciju na socijalnim mrežama. Tu su i rješenja za zaštitu i visoku dostupnost podataka kao što su: Oracle RAC, Active Data Guard i Oracle Secure Backup. Oracle proizvodi pokrivaju i sigurnost podataka, Data Warehousing, Cloud rješenja, Storage Management, Big Data, poslovnu analitiku i upravljanje, kao i mnoga druga vrhunska IT rješenja koja nalaze primjenu u svim granama industrije u kojima je prisutna intenzivna primjena informacionih tehnologija.

Za informacije o cijenama i načinima licenciranja Oracle proizvoda, molimo Vas da kontaktirate našu službu prodaje na telefon +382-20-662-616 ili email: prodaja@digit.me