Home » Rješenja » IT bezbjednost » Nessus

Nessus je vulnerability scanner kompanije Tenable Network Security čija je namjena zaštita od prijetnji sa Interneta – malicioznog softvera, hakera, virusa i ostalih prijetnji. Nessus rješenja se proizvode u tri varijante: Nessus, Nessus Enterprise i Nessus Enterprise Cloud. Pored ovih rješenja paletu dopunjuju i Passive Vulnerability Scanner za BYOD, Cloud i SCADA sisteme, kao i Security Center, jedinstvena integrisana Vulnerability, Threat i Compliance menadžment platforma za trenutnu analizu i odgovor na prijetnje. Nessus će Vam brzo i efikasno pomoći da otkrijete ranjivosti u Vašem informacionom sistemu.

Nessus® je jedan od najzastupljenijih vulnerability, configuration i compliance skenera na tržištu. Karakteriše ga velika brzina detekcije i analize ranjivosti, audita konfiguracija, asset profilinga, detekcije malvera, osjetljivih podataka i path menadžment integracije. Podržava sve vodeće baze podataka i virtuelizacione i mobilne platforme. Podržava vodeće bezbjednosne standarde kao što su: PCI DSS, FFIEC, FISMA, CyberScope Reporting Protocol, GLBA, HIPAA/HITECH, NERC, PCI, SCAP, SOX, CERT, CIS, COBIT/ITIL, DISA STIGs, FDCC, ISO, NIST i NSA.

Za informacije o cijenama i načinima licenciranja Nessus paketa, molimo Vas da kontaktirate našu službu prodaje na telefon +382-20-662-616 ili email: prodaja@digit.me