Home » Proizvodi » Kaspersky » Kućni korisnici » Kaspersky Security for Mac

 Kaspersky Security for Mac

Zaštite vaš Mac, vaše podatke i vašu djecu

Malveri ne utiču samo na Windows PC računare. Svakodnevno povećanje količine malicioznog koda i Internet prijetnji može ugroziti bezbjednost i vašeg Mac računara i personalnih podataka na njemu.

Sa naprednom zaštitom od virusa, Trojanaca, spajvera, phishing prevara, opasnih web sajtova i ostalih prijetnji sa Interneta, Kaspersky Security for Mac može zaštiti vaš Mac, vaše podatke i vašu djecu i spriječiti vaš Mac da takve prijetnje propusti u mrežu i ugrozi ostale PC računare u mreži, kod kuće ili na poslu.

 

 

Benefiti

Zaštita u realnom vremenu od Mac, PC i Linux malvera

Kaspersky Security for Mac koristi tradicionalne tehnologije i tehnologije zasnovane na cloud-u, kako bi omogućio naprednu zaštitu od poznatih, novih i dolazećih prijetnji, kao što su virusi, Trojanci, crvi, spajveri, bot-ovi i drugi. Unaprijeđeno!

Zaštita od phishing-a i malicioznih web sajtova

Prije nego što otvorite web sajt u pretraživaču, Kaspersky Security for Mac provjerava da li je sajt phising i da li je potencijalno opasan. Provjerava takođe i da li ima malicioznog koda na sajtu. Novo!

Napredna roditeljska kontrola za bezbjednost vaše djece na Internetu

Prati i ograničava korišćenje Interneta od strane vaše djece, blokira pristup neprikladnim sajtovima, sprječava dijeljenje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona, korisnički nalozi ili brojevi kreditnih kartica i kontroliše online komunikaciju na društvenim mrežama. Novo!

Onemogućava keylogger-e, screen-capture malware i krađu identiteta

Kad unosite lične ili finansijske podatke u web forme, Virtual Keyboard koristi klik mišem koji ne može biti presretnut od strane  keylogger-a, screen-capture malware ili kradljivaca identiteta. Novo!

Familijarni Mac-style korisnički interfejs

Sa poznatim Mac-style korisničkim interfejsom, Kaspersky Security for Mac je vrlo jednostavan za korišćenje. Ključne karakteristike i redovna ažuriranja zaštite su uvijek lako dostupni iz glavne forme. Unaprijeđeno!

Na vrh ↑

Ključne karakteristike

Kaspersky Security for Mac je kompatibilan sa najnovijim verzijama operativinih sistema za Mac.

Kombinuje lokalnu antivirus bazu sa cloud zaštitom
Koristeći lokalnu antivirus bazu i informacije iz cloud-a, Kaspersky Security for Mac vam omogućuje da imate ažurnu, sigurnu i pouzdanu zaštitu. Ažuriranje antivirus baze se vrši svakog sata, a Kaspersky’s Urgent Detection System, konsultuje bazu opasnih prijetnji sa cloud-a i omogućava trenutnu rekaciju na nove prijetnje.

Bezbjedno korišćenje Interneta 
Svi fajlovi preuzeti sa Interneta, preko bilo kojeg web pretraživača, se skeniraju na malvere. Bilo da koristite Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox ili Google Chrome, Kaspersky URL Advisor pristupa informacijama iz cloud-a i provjerava reputaciju web sajta, kako bi vas na vrijeme upozorio o sumnjivim linkovima i opasnim web sajtovima. Kaspersky Security for Mac efikasno detektuje i blokira phishing web sajtove.  Kaspersky’s Virtual Keyboard štiti vaše login naloge, passworde i online banking detalje od presretanja keylogger-ima ili malware-ima koji kopiraju sadržaj ekrana.

Roditeljska kontrola
Ovom opcijom možete ograničiti vrijeme koje vaša djeca provode na Internetu, blokirati pristup neprikladnim web sadržajima i spriječiti dijeljenje personalnih podataka. Roditelji mogu da vide detaljan izvještaj šta im djeca rade dok su na Internetu i da imaju uvid u njihovu online komunikaciju preko društvenih mreža.  Kaspersky Security for Mac može takođe i da blokira preuzimanje određenih tipova fajlova sa Interneta, uključujući muziku, video sadržaje, aplikacije i arhive.

Vrhunske performanse
Kaspersky Security for Mac je dizajniran da bude efikasan, tako da ima minimalan uticaj na performanse računara u odnosu na konkurentske security proizvode. U tom cilju on koristi jedinstvene iSwift™ tehnologije koje skeniraju samo nove fajlove i one koji su ažurirani od prethodnog skeniranja. Za veću produktivnost, brzina skeniranja može biti balansirana sa aktivnošću korisnika.

Na vrh ↑

Sistemski zahtjevi

Operativni sistemi Hardverski zahtjevi
  • Mac OS X 10.6, 10.7 ili 10.8
  • Mac system sa Intel® procesorom
  • 512 MB RAM
  • 350 MB raspoloživog disk prostora (zavisno od veličine antivirus baze)
  • Internet konekcija (za aktivaciju i ažuriranje proizvoda)