Home » Proizvodi » Kaspersky » Poslovni korisnici » Kaspersky Targeted Security Solutions » Kaspersky Security for File Server

File-Server-Security

Zaštita za Windows, Novel Netware i Linux

Pouzdana zaštita fajlova na serverima je od ključnog značaja za poslovanje, jer samo jedan inficirani fajl na korporativnom serveru može da se proširi kroz mrežu do svakog umreženog računara. Adekvatna zaštita servera eliminiše opasnost da se maliciozni kod multiplicira i napravi ozbiljne probleme u informacionom sistemu.

Kaspersky Security for File Server vam nudi efikasnu zaštitu servera koji rade pod Microsoft Windows®, Linux™, FreeBSD i Novell NetWare operativnim sistemima i obezbjeđuje jedinstveno bezbjednosno rješenje za servere u mreži za njihovu zaštitu od svih vrsta malicioznih programa. Uvjerićete se da Kaspersky Security for File Server neće usporiti vaš informacioni sistem ili odvijanje poslovnih procesa, čak i pod većim opterećenjima mreže. Proizvod obezbjeđuje izuzetno pouzdane performanse i stabilnost u najkompleksnijim IT infrastrukturama i jednostavnu implementaciju i administraciju.

Preuzmite dokument u PDF formatu

Karakteristike

Podržava vodeće serverske platforme
Podrškom  za vodeće serverske platforme Kaspersky Security for File Server omogućava superiornu anti-malware zaštitu za servere pod Windows-om, Lunix-om, Novell NetWare-om i FreeBSD Unix-om.

Visoke performanse 
Sa novim optimizovanim mehanizmom skeniranja i balansiranja opterećenja serverskih resursa, Kaspersky Security for File Server obezbjeđuje zaštitu sa minimalnim uticajem na performanse sistema.

Pouzdana anti-malware zaštita
U slučaju pada sistema, Kaspersky Security for File Server će se automatski restartovati kako bi sistem bio zaštićen dok se ne otkrije uzrok problema.

Menadžment i izvještajni sistem
Korisniku prilagođeni menadžment alati, lako čitljive statusne informacije i robustan izvještajni sistem, omogućavaju efikasano i jednostavno upravljanje informacionom bezbjednošću.

Idealan za kompleksne mrežne infrastrukture
Kaspersky Security for File Server štiti Citrix i Microsoft terminal servere i radi na klasterima servera. Ovo omogućava veću upravljivost i interoperabilnost za organizacije koji žele da smanje troškove i optimizuju resurse.

Podrška za virtuelizaciju
Kaspersky Security for Mail Server je sertifikovan za VMware.

Globalna i lokalna podrška
Kaspersky Lab obezbjeđuje 24x7x365 podršku visokog kvaliteta u cijelom svijetu, kao i širok opseg programa podrške za korporativna okruženja.

Aplikacije sadržane u paketu

Unutar ovog paketa sadržane su sledeće aplikacije:

Provjerite sistemske zahtjeve klikom na linkove iznad.

Kaspersky Security for File Server se može kupiti kao zaseban proizvod odnosno Targeted rješenje, ili kao sastavni dio paketa:

Na vrh ↑