Home » Partneri » Xorcom

Korporativni VoIP telefonski sistemi bazirani na open source platformi koja obezbjeđuje fleksibilnost, modularnost i upotrebu bez korisničkih licenci.

Xorcom dizajnira i proizvodi poslovna telefonska rješenja koja podržavaju tradicionalne PSTN i moderne VoIP komunikacije. Svi Xorcom proizvodi se baziraju na Asterisk open source platformi, što ih čini jednostavnim za instalaciju i održavanje, a posebno isplativim za korišćenje jer nema licenciranja po korisniku. U sklopu rješenja dostupni su različiti alati koji omogućavaju maksimalnu raspoloživost sistema, što uključuje backup i restore konfiguracije, redundantna napajanja i TwinStar – jedinstveno failover rješenje kompletnog sistema.

Complete Concierge je Xorcom VoIP rješenje posebno dizajnirano za hotelski sektor koje obezbjeđuje centralni komunikacioni sistem i interfejs ka Property Management sistemima, kao što su: Micros Opera, Protel PMS, Amadeus Hospitality, Optima PMS, Brilliant, Newhotel i drugi.

Xorcom inženjeri su dio globalnog Asterisk razvojnog tima i sarađuju sa ključnim ekspertima u ovoj oblasti. Astribank dravjer (xpp-Xorcom Peripheral Protocol) je standardna komponenta DAHDI (bivšeg Zaptel) paketa od Asterisk verzije 1.2.4 objavljene u Februaru 2006. godine.

Xorcom je proglašen kao “Best of Show” osam puta zaredom u zadnjih pet godina od strane TMCnet-a, vodećeg svjetske B2B media kompanije u kategorijama “Best On-site Product Launch”, preko “Best of Open Source”, do “Most Innovative Product” nagrade.