Home » O nama

Digit Montenegro je sistemski integrator profesionalnih informatičkih rješenja. Kompanija je osnovana 1996. godine u Podgorici i od tada je jedna od vodećih u ovoj oblasti u Crnoj Gori. Naš cilj je da tržištu ponudimo , usluge, rješenja i proizvode zasnovane na najmodernijim informacionim tehnologijama koje donose najbolju iskustvenu praksu. Naša misija je da složene informacione tehnologije približimo korisnicima i da im pomognemo da kroz njihovu primjenu u poslovanju unaprijede efikasnost i smanje troškove. Prateći trendove trudimo se da budemo u korak sa tehnologijama i uvijek imamo u ponudi najnovije proizvode i rješenja.

Projektujemo informacione sisteme, cloud data centre, računarske mreže, bezbjednost informacionih sistema, održavamo i servisiramo informatičku opremu i softver, edukujemo klijente za korišćenje informacionih i komunikacionih tehnologija i pružamo usluge IT konsaltinga i edukacija. Naši klijenti su veliki privredni sistemi, državne i finansijske institucije i svi ostali subjekti koji imaju potrebe za primjenom modernih informacionih tehnologija u svakodnevnom poslu. Digit Montenegro je i edukativni centar gdje se naši klijenti mogu školovati i sertifikovati prema najsavremenijim konceptima i programima vodećih proizvođača informacionih i komunikacionih tehnologija.

Naši partneri su vodeće svjetske ICT kompanije, kao što su: HP, DELL, EMC, IBM, Cisco, ZyXEL, Fortinet, CheckPoint, Cyberoam, Juniper Networks, Avaya, Xorcom, Microsoft, VMware, Veeam, Kaspersky Lab, Zimbra, ObserveIT, ManageEngine, Ipswitch, ECDL, Prometric and VUE.

Digit Montenegro je nosilac sertifikata o upravljanju kvalitetom ISO 9001:2008 za dizajn, implementaciju i održavanje informacionih sistema.