Home » Proizvodi » Kaspersky » Poslovni korisnici » Kaspersky Fraud Prevention

Bez obzira na bezbjednosne mjere koje banke standardno primjenjuju, korisnici eBanking aplikacija i dalje bivaju mete organizovanog kriminala koji koristi napredne sofisticirane tehnike u cilju kompromitacije online i mobilnih bankarskih servisa, kao što su: redirekcija klijentskih transakcija na lažne web sajtove, krađa klijentskih naloga i passworda i izvršavanje prevarnih finansijskih transakcija.

Kad god se desi prevarni napad, banka i klijent gube novac, a reputacija banke biva ugrožena. Rješenje je Kaspersky Fraud Prevention sigurnosna online platforma koja efikasno štiti banke i klijente od prevara sa Interneta.

Rješenje je potpuno nezavisno od Endpoint security rješenja koje koristi banka i može se implementirati na strani banke, na strani klijenta ili na obje strane. Treću komponentu čine Kaspersky Servisi koji su na raspolaganju bankama za integraciju rješenja u njihove online bankarske sisteme.

Podržane su: Windows, Mac OS X, Android i IOS 7 platforme, a za developere Kaspersky obezbjeđuje SDK za razvoj mobilnih aplikacija.

Fraud