Home » Usluge » Konsalting

:: DIGIT MONTENEGRO JE VAŠ PROVJERENI KONSALTING PARTNER!

Konsalting predstavlja veoma važan segment našeg ponude. S obzirom na dinamičan razvoj informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT), veoma je teško uhvatiti korak sa novitetima u ovoj oblasti. Zato se pred korisnike ovih tehnologija često postavlja dilema: koji proizvod ili tehnologiju odabrati, od kojeg proizvođača, kako integrisati opremu ili rješenje u postojeći sistem, koliko će to sve da košta, itd. Nijedan proizvođač ne nudi sve na jednom mjestu, a da bude najbolje u svojoj klasi. Zato je integracija različitih tehnologija i proizvoda, od različitih proizvođača neminovnost, pogotovo kad je u pitanju integracija novih rješenja i proizvoda u postojeći informacioni sistem. Naši konsultanti, specijalisti za različite tehnologije, sa bogatim višegodišnjim praktičnim iskustvom na implementaciji najsloženijih ICT rješenja, pomažu našim korisnicima da izaberu pravi put: da investicije u ICT vrate u što kraćem roku, na najefektivniji način i njihovim optimalnim korišćenjem budu produktivniji u svom poslu. Greške u izboru ICT rješenja se skupo plaćaju!  Širok portfolio naših konsultantskih usluga obuhvata:

  • savjete i pomoć u izboru informacionih tehnologija, rješenja i proizvoda,
  • projektovanje računarskih mreža, komunikacionih sistema i mrežne infrastrukture,
  • projektovanje rješenja za bezbjednost informacionih sistema,
  • dimenzionisanje servera i klastera sa visokim stepenom otpornosti na otkaze, baziranih na Intel x86 64-bitnoj arhitekturi pod Windows i Linux operativnim sistemima,
  • dimenzioniranje Storage sistema,
  • implementaciju poslovnog softvera i ERP rješenja,
  • optimizaciju postojećih ICT resursa.

Kada investirate u računarsku opremu, rješenje ili mrežnu infrastrukturu, nikako ne treba da ispustite iz vida da ta investicija može biti preskupa, bez obziran na početnu cijenu, ako se napravi pogrešan izbor. Dodatna investicija u pravi konsalting uvijek se isplati jer su najskuplja ona rješenja koja ne rade. Zato smo mi tu da Vam pomognemo da budete uspješniji!